Vær forsiktig med høye renter

Innlegget er sponset – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnold. Takk for din forståelse! Mvh Digitalwinners.no

Det å låne penger er ikke nødvendigvis farlig. Det som er viktig å være sikker på at du kan betale ned lånet med tanke betingelsene. I denne artikkelen skal vi forklare hvordan du kan få et lån på dagen, og unngå fellene du kan gå i om du ikke har mulig å betale ned lånet etter avtalen.

Det er ikke galt å låne penger på dagen uten risiko

Det er et stigma runde det å ta raske lån, men for noen er det lurt og nødvendig. Det som er viktig er å ha en plan på nedbetalingen av lånet, og at du selv er klar over din betalingsevne. Dette vil du kunne lese mer om videre i artikkelen.

Lån gir skattelette på rentene

Det er flere fordeler når det kommer til å låne penger på dagen. En av de er at du vil kunne få 22% skattefradrag på rentene. Det betyr at kostanden vet å ta et raskt lån går ned. Men det betyr ikke at det er helt ufarlig. Videre i denne artikkelen vil du få mer informasjon om hvordan du tar best mulig tar et raskt lån.

Pass deg for lån med høye renter

Det kan være flere grunner til å opp et lån. Plutselig kan de skje en hendelse der du ser deg nødt til å låne penger, raskt. Da er det heldigvis banker som kan hjelpe deg. Det betyr også at du må være obs på farene disse lånene kommer med. Det er risikoer som følger med, som for eksempel, høy rente, og ingen sikkerhet for din betalingsevne. Når man søker et lån uten sikkerhet er renten ofte høy, fordi bankene vil sikre seg at du betaler ned lånet. Derfor er det viktig at du tenker deg godt om før du bestemmer deg. Er det verdt å låne penger mot en høy rente? Kan du vente noen dager og heller ta opp et lån med kredittsjekk?

Klarer jeg å nedbetale lånet?

Å ha betalingsevne betyr at du faktisk klarer å nedbetale lånet innenfor en viss tidsperiode. Det er ikke lurt å låne penger på dagen uten sikkerhet, dersom det er urealistisk for deg å betale ned lånet så fort som mulig, med tanke på renter, som nevnt over. For å kunne ha betalingsevne til et lån uten sikkerhet på 100.000 kroner, burde du klare å nedbetale lånet med 5.000 kroner over 24 måneder. Det vil si at du burde ha minst 5.000 kroner til overs hver måned, etter faste kostnader og andre variable kostnader som for eksempel til aktiviteter- og levekostnader. Hvis du da klarer å spare over 5.000 kroner i måneden, vil du da ha nok til å både betale ned lånet, og uforventede kostnader, som bilreparasjoner og lignende.

Siden du ønsker å låne penger på dagen uten sikkerhet, kan det hende at bankene ikke mener du har en god nok betalingsevne for å ville låne deg penger på dagen.

Del innlegg

Andre populære innlegg