Tuse Ideer logo

Tusen Ideer

Tusen Ideer er en blogg som publiserer strikkerelaterte blogg innlegg. Om du er interessert i strikking, og vil vite masse forskjellig rundt temaet, er denne nettsiden noe du vil besøke.

Hva leverer Tusen Ideer?

Tusen Ideer leverer kvalitets innlegg som holder seg saklig og informerer om alt fra hvordan man strikker en genser til å snakke om knappene man kan bruke til strikke prosjektene sine. 

Nettsiden tilbyr ikke bare blogginnlegg, men også et voksende strikke samfunn perfekt for entusiaster. Strikke samfunnet oppholdes på nettsiden Facebook hvor de i dag har i underkant av 300 medlemmer. På denne siden kan man diskutere med andre om strikkerelaterte ting, samt å stille spørsmål, eller bare rett og slett vise frem det man har strikket til de andre medlemmene. 

Besøker man Tusen Ideer får man også mye anbefalinger til gode produkter. For eksempel innlegget “Strikkeoppskrifter” kom med tre veldig gode anbefalinger til strikkeoppskrifter. Selvfølgelig har de anbefalinger til strikkeoppskrifter, men også strikkepinner, garn og alt mulig. 

Tusen Ideer får hjelp av Marketin

Ved hjelp av Marketin SEO-byrå ble synligheten til Tusen Ideer på Google mer synlig.

Dette var mulig da Marketin spesialiserer seg på SEO, noe som direkte hjelper med synlighet på internettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *