Titt inn garn logo

Titt Inn Garn

Titt Inn Garn startet som en liten garnbutikk 21. Februar 2018, da de fikk kjøpt opp den lokale brodeributikken i Rakkestad. Etter en liten periode, jobbet Titt Inn Garn intenst i 3 uker for å pusse opp butikken. 9. August 2019 Lanserte Titt Inn Garn sin nettbutikk tittinngarn.no.

Hvem er Titt Inn Garn

Bak Titt Inn Garn står det 4 stolte damer med sansen for strikking. 

Eieren av bedriften er Inger-Marie som tar seg av det meste av Facebook meldinger, mail og Instagram. 

Ann Carethe er moren til Inger-Marie og har vært med helt siden starten i 2018. Ann Carethe er damen som sitter med regnskapet til bedriften på kontoret. 

Gunhild er i følge Tinn Inn Garn farge guruen. Hun ble ansatt da hun viste en dyp kompetanse til faget, og som kunde selv hjalp andre kunder i butikken. Dette ble fort lagt merke til av Inger-Marie som sørget for å få Gunhild med på laget ettersom hun viste sine utrolige ferdigheter. 

Emilie startet som en ekstravakt, men har iløpet av tiden jobbet seg opp til mer timer. 

Hva Titt Inn Garn Leverer

Besøker du nettbutikken til Titt Inn Garn finner du et bredt utvalg av de nyeste og beste innen strikkerelaterte artikler. Nettbutikken tilbyr produktene til konkurransedyktige priser for deg som ser etter høykvalitetsprodukter, og går for det beste. 

Nettbutikken jobber hardt for å holde sitt sortiment oppdatert med de best produktene, noe som vises. Du finner garn fra de store og kjente merkene som Sandnes Garn, Du Store Alpakka og Rauma. Selvfølgelig har de flere garnmerker som Knit Me, Hillesvåg, Monidial, Isager og filcolana. 

Butikken selger også mange strikkeoppskrifter fra de store merkene som Petiteknit, Sandnes Garn og Rauma. Man finner strikkeoppskrifter til alle anledninger på nettbutikken. Trenger du en strikkeoppskrift til en baby, så finner du det hos Titt Inn Garn. 

Titt Inn Garn Og Marketin

Marketin SEO-byrå er et digitalt markedsføringsbyrå som leverer tjenester for wed med et ekstra stort fokus på SEO. Marketin hjalp til med å sette opp nyhetsbrev for Titt Inn Garn som ga dem bedre trafikk. 

Ved et tett samarbeid har mellom Titt Inn Garn og Marketin har nettbutikken blomstret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *