Vi har alle dessverre mer gjeld en det vi egentlig er interessert i å ha. Har du mer gjeld enn det du er komfortabel med så er du sikkert veldig ivrig på å betale ned denne gjelden raskere. Problemet med gjeld er at den fort kan bli vanskelig å betale ned raskere, da du fort kan ha havnet i en situasjon hvor pengene dine får til renter og avdrag og du sitter igjen med ingenting ekstra. Du må da finne gjeld som er billigere. Gjeld i seg selv er ikke farlig, men du må ha råd til å betjene den.

Oppussing

Du har sikkert vært på besøk hos en venn og sett at de har pusset opp hjemme. Det ble sikkert veldig fint og du har sikkert selv mange ganger tenkt at du burde gjøre det samme selv. Det er aldri for sent å pusse opp ditt egent hjem. Du må bare tenke på hvordan du vil ha det og hvor mye det vil koste å ha det akkurat slik. Med dagens forbrukslån kan du få til ganske mye da 500.000 kroner rekker til både kjøkken, bad og annet som må gjøres rundt omkring.

Annet bruk

Det finnes mange andre måter å bruke et forbrukslån på enn de mer tradisjonelle som egenkapital, oppussing og refinansiering. Mange bruker forbrukslån på moro og på seg selv. Tenk deg en fin ferie, en bil, motorsykkel, bobil eller annet snack. Det er ikke måte på hva man kan bruke et lån på. Du kan jo også være litt spandabel og bruke penger på venner, kjære eller familie. Det er aldri for sent å være hyggelig.