post

Ganske få folk får forbrukslån sammenlignet med alle de som søker. Hundretusener av søknader på usikrede lån blir levert hvert år og kun 30% av de som søker får utbetalt penger som lån. Grunnen til at det ikke er så lett er fordi banken vurderer deg og din evne til å betale tilbake pengene i henhold til en lang rekke forskjellige faktorer. Det er nokså krevende for banken å gjøre disse beregningene, så de har tatt i bruk datamaskiner og kredittbyråer. Kredittbyråene selger en tjeneste som er en oversikt over deg. Det vil si at bankene kjøper informasjon om deg som er systematisert på en spesiell måte i tillegg til at disse byråene rater deg i henhold til en score som de selv har laget. Denne skalaen som byråene bruker er en måte for dem å vise bankene hva de tror om din sannsynlighet for og lykkes med å betale tilbake lånet som du da ville ha fått av banken.

Tilleggssikkerhet

Når du søker på et lån så kan du stille med ekstra ammunisjon på en slik måte at sannsynligheten for at din søknad går igjennom er høyere. Det vil si at når banken ser på din søknad og føler at de er i tvil så kan de fortsatt utstede lånet fordi du har med en person på din søknad som vipper bankens tvil over midten og gjør at du får det du trenger.

Har du ikke en slik person som kan hjelpe deg med å nå målet med søknaden, som er å få den innvilget, så kan du gå til noen banker som sier at de refinansierer og gir forbrukslån som er mer enn det som bankene vanligvis gjør. Disse bankene er ikke helt ærlige da de ikke gir forbrukslån på samme måte som vi tenker på forbrukslån. Forbrukslån er jo et usikret lån. Når disse bankene sier at de kan refinansiere mange forbrukslån så tar disse bankene sikkerhet i din eller noen andres bolig. Det betyr at de tar opp et lån som de legger på huset ditt. De tar da opp et veldig dyrt huslån. Huslånet tar de opp over det som er vanlig. De kan med andre ord ta opp et huslån til 85% og legge et vanlig eller billig forbrukslån på toppen. Renten blir ofte rundt 5%.

Medsøker

Den beste måten og lykkes i søknaden sin på billig forbrukslån er å få med seg noen som har god økonomi i tillegg til at du har en god økonomi. Kombinasjonen av to personer som har god økonomi gjør at du kan presse renten ned til et veldig fint nivå og samtidig kan få mest mulig ut av forbrukslånets fleksibilitet. Det er et veldig bra lån og får du med deg en venn eller en familiemedlem så kan du ta fult utbytte av et lån som gir deg muligheten til å gjøre hva du vil.