Rørlegger som viser tomler opp, rørlegger-samarbeid med Rørlegger SOS

80% Rabatt på rørlegger-tjenester i Ski for medlemmer

Vi har inngått i et samarbeid med Rørlegger-SOS, hvor målet er å gi medlemmer av vår klubb gode rabatter, og andre tjenester fra profesjonelle og dyktige rørleggere i Ski. 

Har du som medlem behov for en rørlegger, men ønsker å betale til en lavere pris? Da er dette en gladnyhet for deg. 

Illustrasjonsbilde av samarbeid mellom rørlegger sos og digital winners, rørlegger i ski samarbeid

Hvem er Rørlegger-SOS?

Rørlegger-SOS er en rørleggertjeneste som hjelper kunder med å opprette kontakt med dyktige rørleggere i lokalområdet til Ski. 

Er du medlem og trenger en rørlegger i Ski? Besøk nettsiden til rørlegger SOS!

“Vi mener alle som behøver bistand av en rørlegger, fortjener å få umiddelbar hjelp fra en sertifisert og godkjent rørlegger, som har et øye for kvalitet” – Rørlegger-SOS

Tjenesten er lett å ta i bruk, og du vil bli satt opp mot en hyggelig rørlegger, som rykker ut og hjelper deg med alle dine problemer. Deres tjeneste er tilgjengelig 24/7 døgnet rundt, så du trenger ikke å bekymre deg dersom du skulle trenge hjelp på natten eller i helgen. 

Hva slags tjenester kan du få hjelp med?

Rørlegger som viser tomler opp, rørlegger-samarbeid med Rørlegger SOS

Ved bruk av tjenesten til Rørlegger-SOS vil du få bistand og hjelp med alt fra en vannsjekk, VVS-installasjoner og modernisering og rehabilitering etter ditt budsjett. 

Selvfølgelig utfører også rørleggerne deres ordinære rørleggeroppdrag som reparasjon av rørbrudd, staking og rensing av tette rør, renser tette sluk på bad og kjøkken, bistår ved tett toalett, røropplegg for bedrifter og private huseiere og andre VVS-tjenester. 

En rørlegger utfører en vurdering av ditt problem, og tar en avgjørelse om saken må bli håndtert umiddelbart eller om saken kan bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. 

Hvorfor vi valgte Rørlegger-SOS?

Rørlegger-SOS er en nyetablert tjeneste, men har allerede sendt ut mange rørleggere til kunder på hele østlandet, og har fått mye positive tilbakemeldinger på utført arbeid, og selve samarbeidet med rørleggerne. 

Med dyktige rørlegger-samarbeidspartnere som tar seg av alle rørleggeroppdrag, er du alltid sikret topp kvalitet på utført arbeid, og du vil alltid bli fornøyd med et arbeid som utføres på en trygg og ansvarsfull måte, fra bare de dyktigste rørleggerne ski har å tilby!

“Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, og vi jobber daglig for å enda forbedre tjenesten vår” – Rørlegger-SOS

Vi mente et samarbeid med Rørlegger-SOS er riktig for våre medlemmer etter en rekke vurderinger, som sikrer alle våre medlemmer gode priser, og topp kvalitet på utført arbeid. 

24/7 rørleggervakt og nødutrykning

Ingen kan forutse dersom en lekkasje eller et annet VVS-problem skal oppstå, og det kan skje hvem som helst når som helst. Derfor tilbyr Rørlegger-SOS 24/7 rørleggervakt for alle våre medlemmer og beboerne på Østlandet. 

Står en lekkasje ubehandlet over en periode, vil boligen din få påført, i noen tilfeller, brutale vannskader. Vannskader koster som regel mye å fikse, da det kommer råte i vegger og gulv, og kreves ekstra mye arbeid når det skal utføres en reparasjon av skadene. 

Er du usikker om rørene dine er trygge eller behøver modernisering for å bevare sikkerheten, anbefaler vi en vannsjekk. En rørlegger utfører diverse kontroller på rørsystemene, og dokumenterer statusen på VVS-anlegget til boligen. Etter vannsjekken er utført, kan du ta en beslutning om du behøver reparasjon eller en annen tjenestene for å ivareta sikkerheten på VVS-anlegget. 

Har høy kompetanse, og gjør alt for innbyggerne i Ski

Rørleggerne som samarbeider med Rørlegger-SOS har høy kompetanse, og vil kunne utføre alle VVS-tjenester for alle våre medlemmer. 

Rørleggerne har også godkjent fagbrev, og holdes stadig oppdatert på alle de nyeste normene, som sørger for at våre medlemmer mottar bare den beste hjelpen med alle sine VVS-problemer. 

Prioriterer kundebehandling

Tar man i bruk en tjeneste, er det ønskelig med god kundebehandling. Derfor gjør Rørlegger-SOS og deres rørleggere alt de kan for å sørge for at alle blir fornøyde med kundebehandlingen. 

Våre medlemmer får gratis rørlegger-støtte fra deres rørleggere i Ski

Samarbeidet med Rørlegger-SOS gir alle våre medlemmer gode fordeler. Våre medlemmer får en gratis vannsjekk av en sertifisert rørlegger, som hjelper med å ivareta sikkerheten på røranlegget til boligen. 

Våre medlemmer får også gratis støtte ved mindre rørbrudd og andre skader på røranlegget. 

Hvis du ønsker å se hvilke områder rørlegger SOS dekker, i tillegg til Ski, så kan du besøke Rørlegger SOS sin nettside. Rabatten for våre kunder, gjelder i alle områdene som Rørlegger SOS dekker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *